...

Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Tek Ders Sınavı
02/02/2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı son dönemde Başarısızlık (eski yönetmeliğe tabi öğrenciler) ve Tek Ders sınavı başvuru ve sınav takvimi aşağıda verilmiştir. Öğrenciler aşağıda yer alan takvime göre başvuru dilekçelerini elden teslim edeceklerdir.  Elden teslim imkânı bulamayan öğrencilerimizin doldurdukları dilekçeyi e-posta adresine gönderip gulsehirsbmyo@nevsehir.edu.tr) son başvuru tarihine kadar da aslını posta/kargo yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir. 

 (Başarısızlık ve Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçeleri, Yüksekokulumuz internet sitesinde "Formlar" menüsü altında "Öğrenci Formları" linkinden indirilebilir.

 

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Son Dönemde Başarısızlık (Eski Yönetmeliğe Tabi Öğrenciler) ve Tek Ders Sınavları Takvimi

07 Şubat 2024

Son Dönemde Başarısızlık Sınavı (Eski Yönetmeliğe Tabi Öğrenciler) ve Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçelerinin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Teslim Edilmesi İçin Son Gün.

08 Şubat 2024

Son Dönemde Başarısızlık Sınavı (Eski Yönetmeliğe Tabi Öğrenciler) ve Tek Ders Sınavı Programlarının Meslek Yüksekokulu İnternet Sayfasında İlan Edilmesi.

09 Şubat 2024

Son Dönemde Başarısızlık (Eski Yönetmeliğe Tabi Öğrenciler) ve Tek Ders Sınavlarının Yapılması.