...

Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Staj Duyurusu
22/05/2020

STAJ İLE İLGİLİ DUYURU

Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulumuz Yeni Tip Korona Virüs Hastalığı (COVID-19) küresel salgın dönemi nedeniyle sadece 2019-2020 Bahar Yarıyılı Yaz Stajlarında geçerli olmak üzere bazı kararlar  alınmıştır. Staj yapmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda verilen bilgilendirme çerçevesinde Yaz Stajı Başvurularını yapmaları gerekmektedir.

1. Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin istekleri halinde zorunlu yaz stajlarını sadece 2019-2020 Bahar Yarıyılı Yaz Döneminde geçerli olmak üzere bölüm staj komisyonunun staj yapacak öğrenci için belirleyeceği ödev/proje yöntemiyle yapabilmesi uygun görülmüştür.

 2.  2019-2020 Bahar Yarıyılı Yaz Döneminde zorunlu stajlarını ödev/proje yöntemiyle yapmak isteyen Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin ilgili staj koordinatörü öğretim elemanı ile iletişime geçerek ödev/proje konusunu dersin hocasından öğrenip Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün belirlediği tarihe kadar Ödev/Projelerini göndermeleri gerekmededir.

3. 2019-2020 Bahar Yarıyılı Yaz Döneminde zorunlu stajlarını ödev/proje yöntemiyle yapmak istemeyen Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz kendilerinin istemeleri ve oluşabilecek her türlü olumsuzluklardan kendisinin sorumlu olduğunu beyan etmeleri halinde yaz stajlarını mevcut staj yönetmeliği çerçevesinde işletmelerde örgün olarak yüz yüze yapabilirler.

 

Stajlarını ödev/proje yöntemi yerine işletmelerde örgün olarak yüz yüze yapmak isteyen öğrencilerimiz daha önceki şekilde staj başvuru işlemlerini yapmaları ve ek olarak aşağıda verilen dilekçe örneğini eksiksiz olarak doldurup e-mail veya Faks ile İlgili Staj Koordinatörüne iletmelidirler.

STAJ İŞLEMLERİ TAKVİMİ

Staj ödevini/projesini tamamlamış olan öğrencilerin bu ödevlerini/projelerini kargoyla gönderme, sisteme yükleme veya e-posta gönderme yöntemlerinden birini kullanarak en geç 04 Eylül 2020 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

 Belirtilen tarihten sonra  gelen ödev/proje  staj olarak kabul edilmeyecektir.

Yaz stajı örgün başvuru dilekçesi

Yaz stajı ödev/proje başvuru dilekçesi